Ani tah bila sudah habis exam, asyik online ja. Selain atu, men game. Kalau inda pun tidur.. Tapi rasa relaks lah kepala tiada mau di baca lagi. Cuma perlu ready for the next semester. Em, nda sabar rasanya mau habis belajar ne. Penat sudah belajar bah kan. Ngalih2... Bila tah kan habis ani.

      Apa yang kan dibuat cuti ani? aku plan mau baca buku yang berkaitan dengan sem depan. Insya Allah, tebaca jua tu kali semasa cuti ani kan. Aku mau tolong kakak ku yang mau pindah ke Beaufort dari Tamparuli. Mcam best juga tu. Hai nda sabar sudah kan mulih. Aku masih lagi di hostel sebab ikut produksi final year Seni Kreatif. So, tepakssa bekampung di sini. Bilik pun masih belum berkemas lagi. Aku mau kemas bilik dulu lah. Pastu prepare barang2 yang mau dibawa mulih. Macamana mau mulih ne ah. Minta ambil lah aku. Durang si MAder kah. Boleh jua jalan2 sama durang. Aku mau cabar si Ridzuan main pool.

      Oh ya, Wan, nanti minta OS Ubuntu patmua ya. Aku mau try app tu. Kau cakap sesuai untuk buat editting video. Mcm best ja.. Pa2 pun we r cooolio...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Di Sebalik Potachips