Kasi kurang ingus masa mau tidur malam....

Selamat Sejahtera...

Entri kali ne saya mau kongsi anda mcmn cara mau kasi hilang hingus semasa malam. Anda tentu selalu terganggu kalau selsema malam, hidung tersumbat. Biasanya baring masa selsema ne yang susah.

Lubang Hidung.
Sebelah kiri tesumbat kita mesti berpaling ke kanan. Tidak lama lepas tu, tersumbat pulak hidung sebelah kanan, kita paling semula ke kiri. Ini biasa berlaku kan.

So, apa yang saya mau share ialah, "sharing is everything". (Hehe bukan bah) :D

Saya mau share teknik untuk mengurangkan rasa tidak sadap tu. Senang saja. Cucuk kepala kamu sama kuku tangan kamu. Ngam-ngam di ubun-ubun....(ada yang tida tau ka Ubun-ubun ah?)

Mari tingu gambar saya .... Gambar ne kasi tunjuk jari

Ah inilah ubun2 namanya...

ne pun :D
Ok Ready to cucuk ubun2... :D

Jaga-jaga semua

Nah di situ di cucuk

Cucuk-cucuk ja di sekitar kawasan tu, kompom anda akan buat muka macam saya tu hehe . Kesedapan merasa kepala macam tu.

Bah sudah lah.... jangan lebih2... :D

So kepada anda semua...harap anda berjaya mencuba....

Thanks sudi membaca...

(^_^)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Di Sebalik Potachips