Yang penting tualanya...

Salam Semua...

Hari ini saya mau update blog dengan menimbulkan satu isu. Cuba minta komen kamu bulihkah?

Sekarang aku berada di kampung.

Masa di kampung ni aku pun ambil kesempatan untuk mencuci kereta bapa. (Eseh walhal lap-lap kereta ja)

Ini lah yang aku mau share ni.

Aku kena tanya oleh mama.

Mama: Kau cuci kerita guna sabun pencuci baju ke?

Aku cakap : Oh, jadi guna apa?



Mama : Nya cigu Zul, pakai sabun pencuci piring.

Aku : Oh miatu, mana ku tau.

Namun, aku tatap jua cuci guna sabun pencuci baju kenapa?

Sebab, yang aku cuci guna sabun pencuci tu ialah tuala bikin lap kereta tu.

Bagi aku bukan bagi anda; Kalau mau cuci kereta, Tualanya tu yang mesti bersih barulah kereta yang di cuci turut bersih 

Adakah anda setuju ? Adakah anda tak setuju?

Baiklah apa kata anda?

(^_^)*

:: PAUSE ::

Ulasan

  1. Marionette setuju la ne kan heheh :D makasih sama aku pun setuju....

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima Kasih atas komen yang anda berikan. Ianya amat berguna dan saya amat menghargainya.

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Di Sebalik Potachips