Lokasi Tanjung Rambutan

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pembaca yang mulia sekalian.

Ketika duduk menonton boxing Olimpik 2012 di London bersama mama dan bapa, (actually menonton di rumah) Tiba-tiba terfikir, Di manakah lokasi sebenar Tanjung Rambutan? (Saja nak buka cerita kerana boring tengok boxing).

Mula-mula bapa cakap internet kan ada?

Mama cakap di Kedah kalau tak silap.

Bapa pula cakap di N. Sembilan

Then, kami pun biarkan sambung tengok tv.

Saya berasa tidak puas hati lalu mula menggoogle dan ini hasilnya:

Klik gambar untuk pergi ke link.

Huh, di Perak rupanya. Barulah tahu sekarang.

Kenapa orang selalu kaitkan orang gila dengan tempat ni?

P/S: Suka concern hal-hal remeh macam ni.

Baiklah sekian dahulu.
Wasalam
(^_^)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Di Sebalik Potachips