WooCommerce

6 Aplikasi Merah Untuk Android 2017

Salam semua.

Kali ini saya menuliskan tentang 6 Aplikasi berwarna merah yang memang seronok untuk digunakan.


1. Quora

Aplikasi paling interaktif untuk mencari jawapan. Samalah Yahoo Answer tapi ni dalam bentuk mobile. Dan ingat jangan sekali-kali bertanya soalan bodoh, anda pasti dikecam. Jika bertanya soalan ada suggestion akan keluar, Kalau sudah ada, baik tekan suggestion asnwer tu. Nanti tak pasal-pasal anda akan di jawab sebagai "soalan yang tak patut ditanya". Oh ya dalam bahasa Inggeris.

2. Carousell

Bagi anda yang sukakan kekemasan. Dan suka membuang barang lama. Carousell merupakan satu laman untuk menjual Pre Loved item. So, daripada kamu buang barang tu, bagus kamu jual Carousell. Memang menarik berbanding aplikasi lain seperti Mudah, Ali Express, dsb.

3. Pinterest

Pinterest merupakan aplikasi yang memudah kita untuk mempin apa-apa entry yang anda sukai kemudian menjadikannya menarik untuk dikongsikan di laman sosial. Ia menjadikan anda lebih kreatif.

4. Yelp Score

Yelp score ini sebenarnya laman reviu. Memang trusted review all the world. Peniaga business selain google business patut register Yelp Score untuk mendapatkan reviu dari pelanggan. Reviu-reviu ini semua ditapis oleh Yelp Score menjadikannya most trusted review site.

5. Opera

Opera pula adalah browser. Selain chrome. Menariknya pelayaran website menggunakan opera lebih laju ketika line slow (data habis). Jika, anda tak dapat search di chrome, anda cuba di Opera.

6. Youtube

Aplikasi youtube lebih menarik daripada melihat youtube di laman web. Lebih mudah dan menarik. Tidak terlalu messy macam di laman webnya.

Baiklah, nanti saya akan cadangkan aplikasi yang menarik lainnya. Untuk tidak terlepas, tekan butang langgan.

Jika anda ada blog, sila tinggalkan pautan anda di Backlink

Terima kasih kerana membaca.

(^_^)v


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sumandak!

Tarian Adai-Adai

Di Sebalik Potachips

WooCommerce