Cara Cepat Menaikkan Traffic Visitor Ke Blog


Macam-macam cara untuk kita nak naikkan blog masing, berpeluh satu hari search kat google macam mana nak naik kan blog. Macam-macam keyword anda search, contohnya naikkan traffic blog, naikkan trafik blog, naikkan traffic, cara menaikkan trafik blog, cara menaikkan traffic blog dan berbagai lagi. Tapi ada satu cara yang sangat menarik yang boleh admin kongsikan. Kredit kepada || Amsyarazi Life || diatas tunjuk ajar yang tip top ni..

[ENTRY DIBAWAH COPY & PASTE]  Haa... ini adalah cara cepat beb! Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Yaty dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya kurang paham sikit tapi takpe saya nak cuba dulu. Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah.

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik. 

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda. 

4. Blog Hanz 
9. Miss Yaty 

PERATURAN!!! 

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1. 
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. 
3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

3. Blog Hanz 
7. CekLa 
8. Miss Yaty 
15. NAMA BLOG ANDA

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1 
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5 
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25 
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125 
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625 
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125 
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625 
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625 
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125 
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625 
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125 
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625 
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125 
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

P/S: Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. ke member-member kamurang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote ke 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknenya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink... lagi tinggi rating di google.. 

Kita cuba ja ni, bukan bayar pun
Jom!!! 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Di Sebalik Potachips