Jumaat, 28 Januari 2011

Antara Perkara yang aku suka sama si Lappy aku yang aku cadang kamu pun pakai la lau sama OS.....


I like to to this


Microsoft Word 2010 ada screenshot that was awesome i like it...

Plus


Avast Free Antivirus 5.1.889

I also Like...


Window Media Player

dan ini pun


Gom Player boleh lah...

browser pula..


Aku ada Flock...Which is ok...


Juga Mozilla Firefox


Juga Opera yang bagus untuk sharing file...macam aku share tu..so boleh print assignment dari mana2 macam Home Pipe..


Juga Google Chrome

Selain itu...


Aku ada Power ISO untuk installed OS Ubuntu 10 hari tu

Untuk download aku guna


Internet Download Manager 5.19. Walaupun tak upto date, yg ptg registered dan boleh diguna

Untuk edit gambar aku guna


Guna Photoscape ja. ringan dan senang di pakai..

untuk combine movie yang ku download, aku guna


HjSplit PRO walaupun BETA boleh guna juga..asal ada