Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2011
Baru selesai membuat lagu....skrg mau d kodkan lagi...projek terbaru

Ne liriknya:


Tajuk: BFF
Lirik: Acil dan Kanda

D G
Tak kan pernah lagi
A D
Teman sepertimu
D G
Akan kumiliki
A D
di dunia ini

D G
Jangan Kau bersedih
A D
Aku ada di sini
Bbm G
Genggam lah tanganku
A D
Peluklah tubuhku

Em A D
Aku Sayang kamu

Chorus:

G
yang selalu ada
D
di dalam mimpiku
A
yang sanggup berkorban
D
jiwa dan ragamu

G
engkau selalu ada
D
bersamaku
E A
biar jauh engkau di sana
G / A D
aku akan mengingatimu

Ulang
Em A D
Aku Sayang kamu

Ramai:
G / A / D
Dan lain-Lain 3x
Antara Perkara yang aku suka sama si Lappy aku yang aku cadang kamu pun pakai la lau sama OS.....

I like to to this

Microsoft Word 2010 ada screenshot that was awesome i like it...
Plus

Avast Free Antivirus 5.1.889
I also Like...

Window Media Player
dan ini pun

Gom Player boleh lah...
browser pula..

Aku ada Flock...Which is ok...

Juga Mozilla Firefox

Juga Opera yang bagus untuk sharing file...macam aku share tu..so boleh print assignment dari mana2 macam Home Pipe..

Juga Google Chrome
Selain itu...

Aku ada Power ISO untuk installed OS Ubuntu 10 hari tu
Untuk download aku guna

Internet Download Manager 5.19. Walaupun tak upto date, yg ptg registered dan boleh diguna
Untuk edit gambar aku guna

Guna Photoscape ja. ringan dan senang di pakai..
untuk combine movie yang ku download, aku guna

HjSplit PRO walaupun BETA boleh guna juga..asal ada




<
Aku sendirian masih bangun. Roommate dah tdr semua... Kepala ku sakit, esok ada kelas jam 8 pla..Jam 8.30 hingga 10.30 pla bas teda, sebab larangan menggunakan kenderaan selama 2 jam....Asap kenderaan mau d kasi kurang supaya ini bumi selamat dari ancaman sang pencemaran...Betul ka itu? cukup ka 2 jam tu? kita da lagi 22 jam kalau gitu untuk membuat asap balik? satu Malaysia ka buat begini atau satu dunia. Makan biskut sayur Munchys. sedap pla d makan malam2 ne....sekadar memute kan bunyi gendang d perut...tapi masih juga mau makan...mau makan nasi, mcm nda sesuai berat sangat...lauk pun ndada....ada telur, susah lagi mau masak...mau buat air malas...jam 2.44am pla sudah...esok kelas analisis filem...aku mau analisis filem apa ya bagus....aku mau filem yang aku suka la.....aku cooperate dengan klas mate ku si Budi....aku kira mau mula sudah buat tu...cuma filem ja yg teda...bukan lah mua nunjuk2....tapi mau budget masa tu supaya cukup untuk buat semua kerja...

Mata ne macam nda mau di…

Adui....Sakit Pala...

Memang susah ne...takda idea mau buat apa dengan Subjek Resital...mau buat persembahan teater Muzikal..dah dapat Idea!!!

Mari Kita Buat Teater Muzikal Tanpa Dialog.... Best Tukan...belom pernah orang buat d UMS ne..sebab berbahaya...Jadi Apa lagi Kumpulan 2 mari kita jayakannya...

Adui....Sakit Pala...

Memang susah ne...takda idea mau buat apa dengan Subjek Resital...mau buat persembahan teater Muzikal..dah dapat Idea!!!

Mari Kita Buat Teater Muzikal Tanpa Dialog.... Best Tukan...belom pernah orang buat d UMS ne..sebab berbahaya...Jadi Apa lagi Kumpulan 2 mari kita jayakannya...
Semasa lawatan pengawas asrama form 6

time form 6....ne la bilik aku....bilik efektif....

Kanopi di Ranau

Di Homestay Dahlia dekat dengan Pekan Kundasang

Ranau

Nda terang gambar lama dah ne...

Bundu Tuhan ne kan....