Google Translate

Salam Semua...lama juga tidak update ni.....(balik kampung)

Baiklah hari ini mau share cerita mengenai Google Translate...

Mesti anda semua tahu juakkan...

Coretannya begini, satu hari saya tengok movie Korea. Masalahnya tiada subtitle. Adeh, jadi terfikir lah pula dalam hati mahu belajar bahasa Korea.. Kemudian, saya cuba lah try test Google Translate ni untuk translate kan sajak saya bertajuk Kerlip.... Tapi.... Lain pula jadinya... mari tgk gambar ni.. lebih senang untuk di beritahu kamu....

Gambar ni saya translate BM ==> Korea

Gambar ni saya translate balik Korea yang atas tu ke BM

Adei lain pulak jadinya...

Em still wondering macamana mau belajar bahasa ni,,,

So, saya fikir-fikir dulu ah...

Terima Kasih kerana sudi membaca...

(^_^)*

:::Pause:::

Ulasan

  1. wah jdi len pla kn...tp still ada sipi2 lh...hu2, tba2 aku pn trsa mw try arr bwt sajak guna google translate..mst lucu..hahah...trnslte p tamil lah...ngee~

    BalasPadam
  2. Itulah best tu kan haha....apa lagi ce cube ce cube... (^_^)*

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima Kasih atas komen yang anda berikan. Ianya amat berguna dan saya amat menghargainya.

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Ingat