TIPS: Share & Get Reward


Ada dua yang saya sarankan,

1) 8Share

Satu kali share dia kemudian firends kita klik link tersebut dia akan bagi dalam RM0.20. Maksimum biasanya RM10. Bergantung kepada budget publisher mahu bayar berapa.

Try it here

2) Popcash

Yang ni sesuai untuk mereka yang ada blog. Paste ja link ke blog kemudian setiap kali datang akan pop up new window. Kalau window ini pop up maksudnya anda sudah di bayar.

Try it here
link 1
link 2

3) Knolix

Knolix ni yang kawan yang sarankan. Caranya adalah mining Bitcoin. Bila cukup nanti beli kad. Kad tu boleh guna. Aku sendiri belum pernah beli. Baru ja try.

Salam..siapa berminat nak kumpul bitcoin secara percuma tiap2 jam bleh ikut arahan di bawah...percuma sahaja..terima kasih...
Welcome to knolix...
Knolix free for everyone...
Join us now!...
Anda perlukan xapo account terlebih dahulu. Sesudah itu baru register👇🏼ini (amaran pastikan email xapo & Knolix adalah sama)
Klik link dekat atas 👆🏻..
-Sesudah itu masukan email xapo ke ruang yang di sediakan.
-wow dah masukkan email!
TEKAN ​start​*investment*
👏🏼 tahniah anda dah pon mendaftar KNOLIX👏🏼
-bela kanan atas tekan
👉🏼👈🏼 benda ni., untuk setting kan password/ create password.
Dah settle daftar Knolix 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Setiap pendaftaran akan dapat 180 satoshi claim setiap 1jam sekali.... Fuuuu byak tuu. ​Knolix its better​
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
​BITCOIN PERCUMA TERUS MASUK KEDALAM WALLET ANDA​!
SETIAP JAM!🕰
DAFTAR SEKARANG SEBELUM ANDA KETINGGALAN. 
Langkah untuk bermula memburu satoshi..
Langkah 1.
- download ewallet xapo melalui link berikut.
www.xapo.com
Sila pastikan email yg sama juga diguna utk register ke web knolix.

Langkah 2.
- sila register account klonix anda melalui link berikut.

#Tahniah...anda sudah mula boleh memburu satoshi setiap jam...
Kongsikan dengan yang lain peluang berharga ini...
Terima kasih#

Apa lagi trylah. Nanti aku share lagi yang lain kalau ada. Aku nak test dulu baru share.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tarian Adai-Adai

Sumandak!

Ingat